Adatvédelmi Szabályzat

Az Ger-Ker '98 Kft. weboldalának megtekintéséhez Önnek bárminemű adat megadása nélkül lehetősége van. Bizonyos információk azonban (pl. árak, készlet) kizárólag szerződött és cégünk által regisztrált partnerek számára hozzáférhetőek.

Az Ger-Ker '98 Kft.. természetesen különös figyelmet fordít a partnerei által megadott adatok védelmére, azokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezeli.

A birtokában lévő adatokat nem bocsátja más felhasználók rendelkezésére, sem üzleti-, sem marketing-, sem magáncélokra. Kivételt képeznek a hatóságok, illetve - a viszonteladó-partner beleegyezésével - a végfelhasználók.

A regisztrált partnerek által megadott adatokat (telefonszám, email cím) az Ger-Ker '98 Kft. az alábbi esetekben használja fel:

• megrendelések intézése,

• vevői reklamációk kezelése,

• tájékoztatás új termékekről, szolgáltatásokról,

• tájékoztatás különböző akciókról.

Az Ger-Ker '98 Kft. weboldala, illetve annak minden tartalmi eleme, részlete szerzői jogvédelem alá tartozik. Az ezzel kapcsolatos jogok gyakorlására kizárólag az Ger-Ker '98 Kft. tulajdonosa jogosult.